Vissza

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 0800 - 1800-ig

Kumho

Amit a(z) Kumho márkáról tudni kell:
A Kumho Korea második, a világ 9. legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően termékeik a világ élvonalába tartoznak, a gumiabroncsai a teszteken kiváló eredményekkel szerepelnek. A márka elismertségét jelzi, hogy Mercedes-Benz, Mitsubishi, Volkswagen, a Kia, Hyundai és Chevrolet egyre több modeljén is az autógyárak elsőszerelésként választják a Kumho gumikat.
A gyártó honlapja

Amit a(z) Kumho Solus KH17 termékről tudni kell:
A Kumho KH17 az év meglepetés abroncsa. Kifejlesztésénél a XXI. század legfontosabb kihívásainak kellett megfelelnie: alacsony gördülési ellenállás által biztosíott fogyasztáscsökkentés, biztonságos irányíthatóság, rövid fékút, kiváló vízelvezetés. A legújabb szilika molekulákat tartalmazó, szimmetrikus futófelületű mintázat magabiztos irányíthatóságot biztosít az abroncs egész élettartama alatt. Az erős karkasz segíti az autó biztonságos kanyarodását és ellenállóvá teszi a gumiabroncsot a rossz minőségű utak kátyúival szemben. Kedvező ára és remek teljesítménye miatt bármilyen kis- és középkategóriás autókra ajánjuk.

Az új Kumho abroncs a legfontosabb európai teszten egymás után többször is bizonyított.

  • ADAC (Német Autóklub) (175/65 R14 T): Különösen ajánlott.
  • ADAC (Német Autóklub) (185/60 R14 H): Különösen ajánlott. A teszt legfontosabb megállapítása: "Nagyon kiegyensúlyozott abroncs, különösen vizes útfelületen remek."

 

 
 
 

Fel

emelő emelő emelő auto